Overleg gebruker:Bistromatic: verschil tussen versies

400 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
(→‎Impasse: moeilijkdoenerij)
: Beste Troefkaart, het is erg jammer dat je niet op het voorstel van Robotje in wilt gaan. Hij zou je taken zeer goed overnemen en bevondien is het maar tijdelijk. Verder hoef je niet bang te zijn dat hij bij de Tjako-clan of iets dergelijks hoort. Ik zou zeggen, slaap er nog een nachtje over en dan horen we het wel.[[Gebruker:Bistromatic|Bistromatic]] 8 sep 2008 16:20 (UTC)
::Het enige discussiepunt is het al dan niet plaatsen van een artikel over een onbekende pianist. Daar kan gewoon over gepraat worden zonder dat ik tijdelijk afstand van de knoppen doe. Ook Robotje heeft geen knoppen nodig tijdens dat overleg, maar als hij, of Bistromatic, ze wil hebben kunnen ze gewoon aangevraagd worden. Het voorstel bevat verder de bepaling dat door mij genomen beslissingen toch niet teruggedraaid worden, dus waarom dan die moeilijk doenerij? Het heeft niets met welke actie van Die vandaal te maken, ik zie het nut gewoon niet. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 8 sep 2008 18:21 (UTC)
:::Het voorstel is een compleet pakket en daarbij hoort dat <u>tijdens de periode</u> dat ik je vervang dergelijke besluiten niet teruggedraaid worden en dat geeft dus rust. Als het voorstel niet aan de gemeenschap wordt voorgelegd en/of niet wordt aangenomen kunnen de komende tijd die beslissingen dus wel ter discussie blijven worden gesteld. - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 9 sep 2008 05:47 (UTC)
288

bewerkingen