SjablaonBewerken

Eej Robotje, bliekbaer bin jie goe in sjabloanen maeken. Kan jie dr een alhemene maken voe plekken? Avast bedankt eej.Zeelandia 29 oes 2008 15:23 (UTC)

Hoi Zeelandia, ik antwoord maar in het Nederlands omdat ik dat veel beter beheers. Natuurlijk wil ik je best helpen. Ik begrijp dat je graag een sjabloon wilt hebben aangaande plaatsen/gemeentes. Om je daarmee te kunnen helpen heb ik twee vragen:
  1. Welke tekst moet zichtbaar worden als het sjabloon op een artikel geplaasts wordt
  2. Moeten alle artikelen automatisch in een categorie komen? Lijkt me niet handig als het gaat om plaatsen in verschillende landen.
Groetjes, Robotje 1 sep 2008 07:53 (UTC)
Eej robotje, ik denk dat jij liever in het Nederlands communiceert dus dan maar zo. Wat betreft de text. Ik denk dat een sjabloon zoals op de nederlandse wiki wel bruikbaar is. Dus het wapen en vlag (als het ook een gemeente is, daaronder een plaatje met de lokatie, het aantal inwoners, oppervlakte, plaatje van de plek en dat soort dingen. Kijk maar eens bij de nederlandse wiki op "zevenbergen" of bij "vlissingen". Hopelijk is dat niet al te moeilijk. Ik kan achteraf de termen nog wel naar het Nederlands vertalen. Wat mij betreft hoeven iet alle artikele automatisch in een bepaalde categorie te komen. Lijkt me niet perse logisch. Alvast bedankt voor het sjabloon sjabloon:plekke Zeelandia 1 sep 2008 14:18 (UTC)
Tjee, dat is meteen een nogal lastig sjabloon met sub-sjablonen en sub-sub-sjablonen (bijv. voor de coördinaten). Maar goed, ik begrijp nu wat je wilt en zal de komende dagen een poging wagen. - Robotje 1 sep 2008 14:35 (UTC)
Ee, ik heb ook eens naar Plekke gekeken en snap ook niet waar de lege witregel vandaan komt. In ieder geval bedankt voor het werk. Troefkaart 4 sep 2008 13:35 (UTC)

SchriefwedstrijdBewerken

Hoi Robotje, we wille een schriefwedstrijd 'ouwen op de Zeêuwse wikipedia. Zou jie in de jury willen zitten? We 'oren het wè eej! Ouddorp (overleg) 5 nov 2013 09:01 (UTC)