Overleg sjabloon:Gemeênte

Onderwerp toevoegen
Openstaande onderwerpen

hee Robotje, helemaal geweldig dit sjabloon. Super dat je dit gemaakt hebt. Ik heb nog wel 1 puntje en dat heb ik gisteren verkeerd uitgelegd, en is dus mijn fout. Het sjabloon dat je gemaakt het geldt natuurlijk alleen voor gemeentes en kan dus beter sjabloon:gemeente heten. Voor kleine individuele dorpjes als ternisse hebben we natuurlijk een veel eenvoudiger sjabloon nodig wat sjabloon:plekke zou moeten heten. Ik geef toe dat had ik eerde moeten zeggen, maar denk je dat je hier nog iets mee kan? In ieder geval ga ik het sjabloon dat je nu gemaakt hebt veel gebruiken!Zeelandia 2 sep 2008 12:02 (UTC)

hoofdplaats = oôdplekkeZeelandia 2 sep 2008 12:20 (UTC)
inwoners = inweuners Zeelandia 2 sep 2008 12:21 (UTC)
Bedankt voor de vertaling. Ik heb vandaag weer wat pogingen gedaan, maar het is nog niet gelukt om dat witte blok bovenaan weg te krijgen. Als dat gelukt is, kan het sjabloon denk ik wel in gebruik genomen worden; eventueel als 'sjabloon:gemeente' of 'sjabloon:nl-gemeente'. - Robotje 3 sep 2008 05:34 (UTC)
Ik zie helemaal geen wit vlak. Ligt dat misschien aan mijn browser?Zeelandia 3 sep 2008 06:56 (UTC)
Op deze pagina begint bij mij de openingszin van het artikel een stuk lager dan bijv. dit artikel waar een soortgelijk sjabloon voorkomt. Dat verschil komt door een foutje/probleem in het Plekke-sjabloon. - Robotje 3 sep 2008 08:09 (UTC)
Ik denk dat het zo goed is. Extra velden en aanpassing van de tekst kan later alsnog. - Robotje 6 sep 2008 05:49 (UTC)

GebruikBewerken

Gemeênte
(Gemeente )
 
Vlagge
    
Waepen
[[Plaetje:|250px|thumb|]]
[[Plaetje:|250px|thumb|Liggienge in provincie en land]]
Plaetje:Gem-...-OpenTopo.jpg
Kaerte van de gemeênte
Indeling
Land Nederland
Provincie [[]]
Waeterschap [[]]
Streek [[]]
Oôdplekke [[]]
()
Statistiek
Oppervlakte km²
- land
km²
- waeter
km²
Daotum 1 jannewari 2022
Bevolkiengsdichteid inw./km² (land)
Geografische liggieng <span class="geo-dms" title="Maps, aerial photos, and other data for Sjabloon:Coord/dec2dms/dmsFout in uitdrukking: niet verwachte operator >=. Sjabloon:Coord/dec2dms/dmsFout in uitdrukking: niet verwachte operator >=.">Sjabloon:Coord/dec2dms/dmsFout in uitdrukking: niet verwachte operator >=. Sjabloon:Coord/dec2dms/dmsFout in uitdrukking: niet verwachte operator >=. / ,
Hoôgte m
Ontstaen
Netnummer
Postcodes
Bestuur
Collegepartijen
- zeêtels
Burhemeêster [[]]
- partij [[]]
Overige
Bienaem
Streektaele [[]]
Steêband
Terugkeren naar de pagina "Gemeênte".