Corbin Bleu

Corbin Bleu, geboren als Corbin Bleu Reivers, (New York City, 21 feberwari 1989) is 'n zanger uut de Amerikaense staet New York.

Corbin Bleu
Bleu, The Hot Chocolate Nutcracker, 2010
Corbin Bleu, 2009
Corbin Bleu met Paul Yanover

DiscografieBewerken

AlbumBewerken

  • 2007 - Another Side
  • 2009 - Speed of Light

SingleBewerken

  • 2006 - Push It to the Limit
  • 2007 - Deal with It
  • 2008 - Run It Back Again
  • 2009 - Moments That Matter
  • 2009 - Celebrate You

Toer'nBewerken

  • 2007 - Corbin Bleu tour

Lienks nae butenBewerken

  Kiek vò meêr plaetjes over dit onderwerp op de bladzie Corbin Bleu van Wikimedia Commons.