Overleg gebruker:Bartflikweert~zeawiki: verschil tussen versies

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd
k (Reverted edits by WIC (Talk); changed back to last version by Steinbach)
(Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd)
Ee Bart, Welkom op Wikipedia! Stikkegaef da je jen eige angemolden ei!<br>
Eên dienk - jie bin d'n allereêrste gebruker van Goeree-Overflakke, ik dienk da jie d'n angeweze persoon bin om wat over jen eiland te schrieven. (Of over wat aors, van eiges!) A je nog nie weêt oe da je Zeêuws moe schrieve, vraeg 't ons gerust. In elk geval vee plezier ier ;-)! [[User:Steinbach|Steinbach]] 23:49, 13 November 2006 (UTC)
 
== Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="nl" dir="ltr">
 
Hallo,
 
Het ontwikkelteam van Wikimedia brengt een aantal wijzigingen aan in de manier waarop gebruikersnamen werken. Dit is een onderdeel van onze voortdurende inspanningen om nieuwe en betere hulpmiddelen beschikbaar te stellen aan onze gebruikers (zoals meldingen tussen wiki's). De wijzigingen houden in dat gebruikers [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|overal dezelfde gebruikersnaam]] hebben. Dit geeft nieuwe mogelijkheden die u helpen bij het bewerken en overleggen, en maakt meer flexibele rechten voor nieuwe functies mogelijk. Een van de voorwaarden hiervoor is dat gebruikersnamen uniek zijn op alle 900 wiki's van Wikimedia.
 
Uw gebruikersnaam Bartflikweert wordt helaas ook gebruikt door een andere Wikimediagebruiker op een ander gedeelte van Wikimedia. Om er zeker van te zijn dat u beiden gebruik kunt blijven maken van alle wiki's van Wikimedia, wordt uw gebruikersnaam gewijzigd naar Bartflikweert~zeawiki. Deze wijziging gaat in april 2015 gebeuren, tegelijk met soortgelijke wijzigingen bij andere gebruikers. Mocht het zo zijn dat u alle accounts die deze naam hebben beheert en dat dit bericht verkeerd is geplaatst, bezoek dan [[Special:MergeAccount|Speciaal:GebruikerSamenvoegen]] ter controle en om al uw accounts te koppelen zodat ze niet hernoemd zullen worden.
 
Uw gebruikersaccount blijft werken zoals voorheen en alle bewerkingen die u tot op heden hebt gemaakt, blijven de uwe. U dient zich echter uw nieuwe gebruikersnaam te gebruiken bij het aanmelden. Als u zich niet kunt vinden in uw nieuwe gebruikersnaam, dan kunt een verzoek tot hernoemen indienen via [[Special:GlobalRenameRequest|dit formulier]].
 
Excuses voor het ongemak.
 
Met vriendelijke groet, <br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 20 mrt 2015 08:46 (UTC)
<!-- SUL finalisation notification -->