Wikipedia:Durpsuus: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
JurgenNL (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Rehel 449:
*'''Get help''': In [[:m:Grants:IdeaLab|IdeaLab]] or an upcoming [[:m:Grants:IdeaLab/Events#Upcoming_events|Hangout session]] [[Gebruker:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Overleg gebruker:MediaWiki message delivery|overleg]]) 2 sep 2014 16:52 (UTC)
<!-- Bericht verzonden door User:PEarley (WMF)@metawiki via de lijst op de pagina http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:PEarley_(WMF)/Sandbox&oldid=9730503 -->
 
== Uitnodiging prijsuitreiking Wiki Loves Earth in Naturalis ==
Op zondag 5 oktober organiseert Wikimedia Nederland in samenwerking met Naturalis een schrijfworkshop voor mensen die willen leren hoe je artikelen kan bewerken en schrijven op Wikipedia, uiteraard in thema van de Nederlandse natuur. De middag combineert toegang tot de bibliotheek en de naslagwerken van Naturalis met een ontspannen bezoekje aan het museum: een uitgelezen kans om eens dieper in de materie te duiken. Zowel ervaren als onervaren schrijvers voor de encyclopedie worden van harte welkom geheten. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje. Voor inschrijvingen bezoek je ons [https://docs.google.com/forms/d/1O9BHXLi1hwu3tw9GrAl0pzfyEEX0ytw4R8N4Bef4MRw/viewform formulier].
 
Dezelfde middag, aansluitend op de schrijfworkshop, is de prijsuitreiking van het Nederlandse onderdeel van de fotowedstrijd Wiki Loves Earth. Voorafgaand is een museumbezoek mogelijk en achteraf praten we graag na onder het genot van een drankje. Schrijf je voor de prijsuitreiking in via het [https://docs.google.com/forms/d/1-CXrnnCr7KhidP52ljwl6RxHPc5gFQ09QU2skxvJnLo/viewform dit formulier]. Als je je reeds hebt ingeschreven voor de schrijfworkshop, dan is opnieuw inschrijven niet nodig.
 
Meer informatie over beide evenementen vind je uiteraard op onze [http://www.wikimedia.nl/project/project-natuurwle website].
 
-- [[Gebruker:JurgenNL|JurgenNL]] ([[Overleg gebruker:JurgenNL|overleg]]) 7 sep 2014 10:35 (UTC)