Wikipedia:Durpsuus: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Troefkaart (Overleg | biedraegen)
JurgenNL (Overleg | biedraegen)
Rehel 226:
:::Aangemaakt of gekopieerd? Ironisch, gezien het onderwerp. Een sjabloon plempen, met als commentaar op irc dat ik me vrij mag voelen om het te vertalen, om het copyviogehalte van een gebruiker naar beneden bij te stellen vind ik een drastische eerste stap, of mis ik het overleg? Uitgaande van goede wil twijfel ik niet aan je bedoelingen, maar met gebruikers die beweren dat een dergelijk sjabloon niet hoeft kun je een stadion vullen, met gebruikers die beweren dat het niet afdoende is ook. Ik weet niet hoe het zit, ben ook niet tegen het sjabloon, wel tegen de manier waarop.
:::Er is vast wel iemand die een goede, Zeeuwse, naam weet voor een dergelijk sjabloon. Die hele uitleg en uitwerking met parameters hoeft er, zeker in eerste instantie, niet bij. Hou het simpel, ik neem aan dat er vooral vertaald wordt uit :nl en :en, misschien kan het daartoe beperkt worden maar het was nu een sjabloon waar ik geen jota van snapte. Het was nu zoals [https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjabloon:Bronvermelding_anderstalige_Wikipedia iero]. Ik neem aan dat de wereld niet vergaat als het iets langer duurt voor we een dergelijk sjabloon krijgen. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] ([[Overleg gebruker:Troefkaart|overleg]]) 27 mei 2014 20:21 (UTC)
::::Gekopieerd, met bronvermelding uiteraard. Dat jij het niet snapt kan ik niets aan doen, maar de uitleg is toch vrij duidelijk. [[Gebruker:JurgenNL|JurgenNL]] ([[Overleg gebruker:JurgenNL|overleg]]) 27 mei 2014 20:24 (UTC)