Flappy Bird: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Ouddorp (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Rehel 1:
'''Flappy Bird''' is een mobiele app ontwikkeld deu Dong Nguyen en gepubliceerd deu het [[Vietnam|Vietnamese]] GEARS Studios. 'T werd voôr 't eerst uutgebracht in meie [[2013]] voôr de iPhone 5, mae nae een kleine update in september [[2013]] wier 't spelletje ineens populair. In jannewari [[2014]] was 't een van de mist populaire apps in [[China]] en de [[Vereênigde Staeten]].
 
Op [[9 feberwari]] [[2014]] werdwier Flappy Bird uut de [[Apple|App Store]] en [[Google]] Play Store gehaold, omdat de ontwikkelaer de media-aendacht nie meer aenkon.
 
'''Flappy Bird''' is een mobiele app ontwikkeld deu Dong Nguyen en gepubliceerd deu het [[Vietnam|Vietnamese]] GEARS Studios. 'T werd voôr 't eerst uutgebracht in meie [[2013]] voôr de iPhone 5, mae nae een kleine update in september 2013 wier 't spelletje ineens populair. In jannewari [[2014]] was 't een van de mist populaire apps in [[China]] en de [[Vereênigde Staeten]].
Op [[9 feberwari]] [[2014]] werd Flappy Bird uut de [[Apple|App Store]] en [[Google]] Play Store gehaold, omdat de ontwikkelaer de media-aendacht nie meer aenkon.
 
[[nl:Flappy Bird]]