Palestijnse vluchteliengen: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
KLBot2 (Overleg | biedraegen)
k Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q1506487
Ouddorp (Overleg | biedraegen)
Rehel 3:
 
==De beschuldigieng==
Zestig jaarjaer nanae de oprichtingoprichtiengalsas gevolg van de internationaalinternationaol erkende uitoefeninguutoefening van het recht op zelfbeschikking – blijftbluuft Israel de enigeeênige staatstaet in de wereld die constant besmeurd wordt met de meestmeêst bizarre complottheorieën en bloedsprookjesbloedsprookies.
 
Israel is de enigeeênige staatstaet waarvanweervan het beleid en acties obsessief wordenworre veroordeeld doordeu de internationaleinternationaole gemeenschapgemeênschap, en van wie het bestaansrechtbestaonsrecht voortdurend ter discussie staatstit en in twijfeltwuufel wordtwor getrokken. Dit gebeurt nietnie enkelienkel doordeu haarulder ArabischeAraobische vijanden, maarmar ookok doordeu een gedeelte van de ontwikkelde bevolking in het WestenWes'n.
Zestig jaar na de oprichting – als gevolg van de internationaal erkende uitoefening van het recht op zelfbeschikking – blijft Israel de enige staat in de wereld die constant besmeurd wordt met de meest bizarre complottheorieën en bloedsprookjes.
 
CentraalCentraol staatstit daarbijdeerbie de bewering van het met voorbedachte rade verdrijvenverdrieven van de Palestijnen en de daaruitdeeruit voortvloeiende creatie van het ‘vluchtelingenprobleem’‘vluchteliengenprobleem’. Het is een beschuldigingbeschuldigieng die nauwelijks wordtwor betwist.
Israel is de enige staat waarvan het beleid en acties obsessief worden veroordeeld door de internationale gemeenschap, en van wie het bestaansrecht voortdurend ter discussie staat en in twijfel wordt getrokken. Dit gebeurt niet enkel door haar Arabische vijanden, maar ook door een gedeelte van de ontwikkelde bevolking in het Westen.
 
Centraal staat daarbij de bewering van het met voorbedachte rade verdrijven van de Palestijnen en de daaruit voortvloeiende creatie van het ‘vluchtelingenprobleem’. Het is een beschuldiging die nauwelijks wordt betwist.
 
==Het historische ongerzoek==