Life with Boys: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Sangam (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Overkante (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Rehel 18:
== Rollen ==
=== Hoofdrollen ===
* '''Tess Foster''' (Torri Webster) is de 14-jarigejaerige hoofdpersoonoôdpersoôn. ZijUr leeftweunt metme alleen maaralleene jongens in een huisuus en houdthoud van worstelenworstele. ZeUr kan heeleel aardigaerdig doendoewe tegen haard'r broers, maarmar ooknie onaardig als ze haar irriterenaltied. Ze zit net alsas Allie, Sam en Gabe op Westfield High, waarweer ze deel uitmaakt vanuutmikt hetvant worstelteam.
* '''Allie Brooks''' (Madison Pettis) is Tess' beste vriendin en ook een populair cheerleader, die houdtoud van shoppen, make-upwienkele en meidendingen. In aflevering 8 wordt Allie Sam's vriendin voor een weekmeidediengen.
* '''Gabriel 'Gabe' Foster''' (Nathan McLeod), is de oudsteouwste broer van Tess (16 jaarjaer). HijIe valt erg in de smaaksmaek bijbie meisjes, die hij vaak babe noemtmeiden.
* '''Samuel Joseph 'Sam' Foster''' (Michael Murphy) is Tess' tweelingbroertweêlingbroer, al is datda nietnie altijdaltoôs te merken. HijIe is nietnie echt populair. HijIe vindt Allie leuk maarmae zijur ziet hemum niet zitten. HijIe is slim en grappig volgensvogges Tess.
* '''Spencer Foster''' (Jake Goodman) is de jongste van de Fosters (8 jaarjaer). Gabe is zijnum z'n idool en hijie vraagt hemum soms om advies. Spencer is heeleel slim en zo krijgtkriegt hijum vaakvaek zijnz'n zin.
* '''Jack David Foster''' (Sandy Jobin-Bevans) is de vadervaoder van de vier Fosterkinderenkinders en is ookok coach van de Wolfpack, het sportteam op Westfield High waarweer Tess bijbie zit. Spencer is zijn lieveling, zo blijkt uit Nightmares with Boys.
 
=== TerugkerendeVromme kommende rollen ===
* '''Oma Helen''' (Judy Marshak) is de oma van Tess en haard'r broers.
* '''Andy Jacobs''' (Austin MacDonald) zit bijbie Tess in hetint worstelteam.
* '''Kaylee''' (Francesca Martin) is een rivaalrivaol van Tess.
* '''Travis''' (Alexander Conti) is een jongenjoôn op Westfield High die Tess en Sam nietnie mag.
* '''Bobby Parelli''' (John-Alan Slachta) is een worstelkampioen die tegen Tess moestmost strijdenstrieje voor de zilverenzulveren eland. LaterLaeter werdwur hijum Allie haard'r vriendje. Tess vond dit niet leuk, maar uiteindelijk werd Bobby het vriendje van Tess. Maar toen Bobby loog tegen Tess over een honkbalwedstrijd maakte Tess het uit. Ze wou het hem vergeven maar hij zat al tegen een andere meid te zeggen dat ze moesten afspreken.
* '''Mr. Bennet''' (Tyler Murree) is wiskundeleraarwiskundeleraer op Westfield High. Ook coacht hijum de wisketiers. Hij heeft een schildpad genaamd Shelly.
* '''Chloe''' (Madison Scott) is de backup-vriendin van Tess en Allie alsas zeulder zeonenigeid ruzie hebbenao.
* '''Walter''' ist honge'ie in uuze Foster.
 
[[categorie:Tillevisie]]
=== Dierrollen ===
* '''Walter''' is het hondje in huize Foster. Hij is intelligent, zo blijkt uit "Niets in de gaten".
 
[[de:Allein unter Jungs]]