Life with Boys: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Sangam (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Sangam (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Rehel 12:
| ofleveringen = 23
| seizoenen = 2
| schrijver = [[Michael Poryes]]<br />Douglas Lieblein<br />Steven Peterman<br />Gracie Glassmeyer<br />Julie Sherman Wolfe<br />Steven James Meyer<br />R.J. Colleary<br />Ari Posner
| regie = Steve Wright <br> Stefan Scaini
}}
'''Life with Boys''' is'n TV-serie van [[YTV]] bedocht deur Michael Poryes.
== Rollen ==
=== Hoofdrollen ===
* '''Tess Foster''' (Torri Webster) is de 14-jarige hoofdpersoon. Zij leeft met alleen maar jongens in een huis en houdt van worstelen. Ze kan heel aardig doen tegen haar broers, maar ook onaardig als ze haar irriteren. Ze zit net als Allie, Sam en Gabe op Westfield High, waar ze deel uitmaakt van het worstelteam.
* '''Allie Brooks''' (Madison Pettis) is Tess' beste vriendin en ook een populair cheerleader die houdt van shoppen, make-up en meidendingen. In aflevering 8 wordt Allie Sam's vriendin voor een week.
* '''Gabriel 'Gabe' Foster''' (Nathan McLeod), is de oudste broer van Tess (16 jaar). Hij valt erg in de smaak bij meisjes, die hij vaak babe noemt.
* '''Samuel Joseph 'Sam' Foster''' (Michael Murphy) is Tess' tweelingbroer, al is dat niet altijd te merken. Hij is niet echt populair. Hij vindt Allie leuk maar zij ziet hem niet zitten. Hij is slim en grappig volgens Tess.
* '''Spencer Foster''' (Jake Goodman) is de jongste van de Fosters (8 jaar). Gabe is zijn idool en hij vraagt hem soms om advies. Spencer is heel slim en zo krijgt hij vaak zijn zin.
* '''Jack David Foster''' (Sandy Jobin-Bevans) is de vader van de vier Fosterkinderen en is ook coach van de Wolfpack, het sportteam op Westfield High waar Tess bij zit. Spencer is zijn lieveling, zo blijkt uit Nightmares with Boys.
 
=== Terugkerende rollen ===
* '''Oma Helen''' (Judy Marshak) is de oma van Tess en haar broers.
* '''Andy Jacobs''' (Austin MacDonald) zit bij Tess in het worstelteam.
* '''Kaylee''' (Francesca Martin) is een rivaal van Tess.
* '''Travis''' (Alexander Conti) is een jongen op Westfield High die Tess en Sam niet mag.
* '''Bobby Parelli''' (John-Alan Slachta) is een worstelkampioen die tegen Tess moest strijden voor de zilveren eland. Later werd hij Allie haar vriendje. Tess vond dit niet leuk, maar uiteindelijk werd Bobby het vriendje van Tess. Maar toen Bobby loog tegen Tess over een honkbalwedstrijd maakte Tess het uit. Ze wou het hem vergeven maar hij zat al tegen een andere meid te zeggen dat ze moesten afspreken.
* '''Mr. Bennet''' (Tyler Murree) is wiskundeleraar op Westfield High. Ook coacht hij de wisketiers. Hij heeft een schildpad genaamd Shelly.
* '''Chloe''' (Madison Scott) is de backup-vriendin van Tess en Allie als ze ze ruzie hebben.
 
=== Dierrollen ===
* '''Walter''' is het hondje in huize Foster. Hij is intelligent, zo blijkt uit "Niets in de gaten".
 
[[de:Allein unter Jungs]]