Wikipedia:Durpsuus: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Siebrand (Overleg | biedraegen)
Rehel 259:
Ook wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te wijzen op [http://nike.users.idler.fi/betawiki Betawiki]. Dit is een speciale wiki waarin de standaardvertalingen van MediaWiki [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Special:Translate?task=untranslated&group=core&language=zea&limit=2000 systeemteksten] (link naar alle niet-vertaalde systeemberichten in het Zeeuws) en extensions op een wikimanier gemaakt kunnen worden (geen technische kennis nodig, wel kennis van de taal in kwestie). Wij zouden in [http://nike.users.idler.fi/betawiki/ Betawiki] graag een aantal gebruikers verwelkomen die het Zeeuws goed machtig zijn, zodat Zeeuws ook als taal gebruikt kan worden iedere installatie van MediaWiki. Groet, [[Gebruker:Siebrand|Siebrand]] 16:09, 8 september 2007 (UTC)
:Vee bedankt Siebrand, dat liek me 'n nuttige actie. Wat-a vanzelf nie wegneemt dat de reste van d'n interface wè nog vertaeld moe ore. Da zu me de kommenden tied dan is doeë... [[Gebruker:Steinbach|Steinbach]] 9 sep 2007 21:00 (UTC)
::Dank Steinbach. Als je het toch gestructureerd gaat doen, doe het dan alsjeblieft op Betawiki. Dan werkt het direct door voor alle installaties van MediaWiki overal, en niet alleen op de Zeeuwstalige Wikipedia. Veel meer exposure voor de taal! :) Groet, [[Gebruker:Siebrand|Siebrand]] 10 sep 2007 22:07 (UTC)