Wikipedia:Durpsuus: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Siebrand (Overleg | biedraegen)
Fallback gewijzigd
Rehel 253:
:Ze kunne nominere wat-an ze wille, dat 'oef nie te zeien dat 't ok gae gebeure. D'r bin atied lui die-an meêne da je d'n elt of meêr van de Wikipedia's beter kan slute en die komme elke keêr weêr van 'n kouwe kermesse tuus. 't Zou mien dus vreêd verbaeze an ze noe ineêns succes zouwe è. [[Gebruker:Steinbach|Steinbach]] 11:55, 6 september 2007 (UTC)
::Tot noe toe inderdaad pas 'n sjtuk of 10 wikipedia's (wooronger klingon en tokipona) die gesjlaote zeen. En van sommige van de nominasies kin ich waal gét van begriepe es de 16000-artikele tellende Siberische wikipedia (gesjreve in gevandalizeerd, vrek, sjel en ongefatsoeneerd russisch) --[[Gebruker:Ooswesthoesbes|Ooswesthoesbes]] 12:46, 6 september 2007 (UTC)
 
==''Fallback'' voor zea gewijzigd==
Hallo Zeeuwen. Helaas kan ik jullie niet in je eigen taal aanspreken. Omdat het Zeeuws meer aan het Nederlands dan aan het Engels is gerelateerd, heb ik de zogenaamde ''fallback language'' voor Zeeuws gewijzigd. Dat betekent dat systeemberichten die niet vertaald zijn binnenkort in het Nederlands worden getoond in plaats van in het Engels.
 
Ook wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te wijzen op [http://nike.users.idler.fi/betawiki Betawiki]. Dit is een speciale wiki waarin de standaardvertalingen van MediaWiki [http://nike.users.idler.fi/betawiki/Special:Translate?task=untranslated&group=core&language=zea&limit=2000 systeemteksten] (link naar alle niet-vertaalde systeemberichten in het Zeeuws) en extensions op een wikimanier gemaakt kunnen worden (geen technische kennis nodig, wel kennis van de taal in kwestie). Wij zouden in [http://nike.users.idler.fi/betawiki/ Betawiki] graag een aantal gebruikers verwelkomen die het Zeeuws goed machtig zijn, zodat Zeeuws ook als taal gebruikt kan worden iedere installatie van MediaWiki. Groet, [[Gebruker:Siebrand|Siebrand]] 16:09, 8 september 2007 (UTC)