Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Henk K (Overleg | biedraegen)
Guusb (Overleg | biedraegen)
Rehel 60:
Henk, ik zie tot mijn ontstelling dat je in een steeds hoger tempo artikelen blijft aanmaken in wat op zijn best zeer gebrekkig Zeeuws is. Mijn tijd is niet onbeperkt, ik kan dat gewoon niet allemaal meer corrigeren. Ik wil je voor de zoveelste keer oproepen om eerst in je gebruikersnaamruimte aan de gang te gaan tot het resultaat naar behoren is. De meerderheid van de database bestaat door jouw activiteit inmiddels uit niet-Zeeuwse artikelen en het punt is nabij dat ik ze gewoon ga wissen. Nogmaals, ik waardeer je enthousiasme maar de Zeeuwse Wikipedia is er in deze vorm niet mee geholpen. [[Gebruker:Steinbach|Steinbach]] 17:51, 13 juli 2007 (UTC)
*Ook leuk dat je even komt kieken, als je me mijn fouten aanwijst, zal ik die corrigeren, [[Gebruker:Henk K|Henk K]] 18:03, 13 juli 2007 (UTC)
**Beste Henk, wil je jezelf echt nuttig maken (en daar ga ik nog steeds vanuit) dan moet je de artikelen eerst aanmaken in je gebruikersruimte. Dat is je nu verschillende malen gevraagd. Omdat je dit steevast blijft negeren, loop je de kans dat al je artikelen verwijderd worden en maak je jezelf helaas blokkaderijp. Er is bovendien aan jou een procedure aangegeven waarbinnen mensen bereid waren je te helpen, namelijk eerst je gebruikersruimte gebruiken. Je blijft deze procedure echter compleet negeren. Dan moet je het niet vreemd vinden dat mensen minder zin hebben om je te helpen. Omdat ik - en dat niet zonder reden - een wikibreak heb moeten nemen kan ik helaas momenteel niet gaan corrigeren. Alsjeblieft, stop met het aanmaken van niet-Zeeuwse teksten in de hoofdruimte van de Zeeuwse encyclopedie!!! [[Gebruker:Guusb|Guusb]] 18:02, 15 juli 2007 (UTC)