Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Henk K (Overleg | biedraegen)
Geen bewerkingssamenvatting
Guusb (Overleg | biedraegen)
Waerschuwinge
Rehel 43:
:::Er schijnt behoefte te zijn aan een cursus Zeeuws oid. Ik zou dat wel willen maar dat kost zeeën van tijd en moeite en mijn tijdsvoorraad is ook niet eeuwig. Het enige advies dat ik je kan geven: bluuf rondkieke. [[Gebruker:Steinbach|Steinbach]] 20:01, 5 juli 2007 (UTC)
::::Beste HenkK. Zoals je ziet op mijn gebruikerspagina ben ik eigenlijk weg. Ik kan voorlopig niet controleren. Daarom nogmaals mijn vraag: Zet alles, ik herhaal ALLES wat je schrijft eerst in je eigen gebruikersruimte. Wat je nu plaatst is geen, ik herhaal GEEN Zeeuws. Ik geef je alvast een voorbeeldlink zodat je weet hoe je het moet doen: [[Gebruker:Henk K/1572]]. Zet daar je teksten in en niet meer op de gewone pagina's. De encyclopedie wordt nu topzwaar van jaartalartikelen en pseudo-Zeeuwse teksten. Je bedoelt het goed, maar jammer genoeg helpt dit niet. [[Gebruker:Guusb|Guusb]] 07:56, 6 juli 2007 (UTC)
 
== Waerschuwinge ==
 
Beste HenkK, Ondanks herhaald verzoek blijf je artikelen aanmaken in een andere taal dan die van deze Wikipedia. Hiervoor kun je je eigen gebruikersruimte gebruiken, niet de Encyclopedie zelf!! Wanneer je doorgaat met het plaatsen van niet-Zeeuwse artikelen zul je helaas geblokkeerd moeten worden. Ik ben steeds uitgegaan van je goede wil, maar de wijze waarop je haast standaard adviezen negeert doet mij daar enigszins aan twijfelen. Dat vind ik erg jammer. [[Gebruker:Guusb|Guusb]] 07:14, 8 juli 2007 (UTC)