Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Solejheyen (Overleg | biedraegen)
Troefkaart (Overleg | biedraegen)
Rehel 104:
:Je bewijst weer eens een ongelofelijke sukkelaar te zijn, maar zolang je niet vandaliseert is er niets aan de hand. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 18 mei 2010 16:14 (UTC)
::Wat valt hier helemaal te vandaliseren? Deze wikipedia is zo leeg dat je hem m.i. beter kunt opheffen. Misschien ook niet zo heel gek, aangezien de moderatoren hier zelfs nog onbeschofter zijn dan op de Nederlandse wiki. Afijn, van mij zul je zoals gezegd vanaf vandaag hier geen last meer hebben, dus blokkeer me ook maar meteen OT als je wilt. Groetnisse eej, Solejheyen<small>P.S.Ik weet niet hoe ik hier vier tildes moet zetten</small>
:::Dat van dat opheffen onderschrijf ik, maar zolang deze Wiki bestaat kijk ik af en toe of er geen vandalisme is. In tegenstelling tot bepaalde schimmige figuren die meer op vorm dan op inhoud letten wens ik niemand te blokkeren die niet vandaliseert, dus dat genoegen geef ik je uiteraard niet. Qua mentaliteit pas je naar mijn mening beter op de plagiaatwiki Wikisage. Die tildes zouden trouwens gewoon op je toetsenbord moeten zitten, maar ik zal eens kijken of er iets te maken valt zoals op de Nederlandse wiki. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 19 mei 2010 06:26 (UTC)