Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Robotje (Overleg | biedraegen)
Bistromatic (Overleg | biedraegen)
Rehel 82:
::Het enige discussiepunt is het al dan niet plaatsen van een artikel over een onbekende pianist. Daar kan gewoon over gepraat worden zonder dat ik tijdelijk afstand van de knoppen doe. Ook Robotje heeft geen knoppen nodig tijdens dat overleg, maar als hij, of Bistromatic, ze wil hebben kunnen ze gewoon aangevraagd worden. Het voorstel bevat verder de bepaling dat door mij genomen beslissingen toch niet teruggedraaid worden, dus waarom dan die moeilijk doenerij? Het heeft niets met welke actie van Die vandaal te maken, ik zie het nut gewoon niet. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 8 sep 2008 18:21 (UTC)
:::Het voorstel is een compleet pakket en daarbij hoort dat <u>tijdens de periode</u> dat ik je vervang dergelijke besluiten niet teruggedraaid worden en dat geeft dus rust. Als het voorstel niet aan de gemeenschap wordt voorgelegd en/of niet wordt aangenomen kunnen de komende tijd die beslissingen dus wel ter discussie blijven worden gesteld. - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 9 sep 2008 05:47 (UTC)
:::: Blijkbaar is troefkaart niet geinteresseerd in oplossingen aangezien ik hem hier al dagen niet gezien heb. In dat geval trek ik natuurlijk ook mijn steun aan het voorstel in.[[Gebruker:Bistromatic|Bistromatic]] 10 sep 2008 13:57 (UTC)