Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Bistromatic (Overleg | biedraegen)
Troefkaart (Overleg | biedraegen)
→‎Impasse: moeilijkdoenerij
Rehel 80:
:::Het idee is om een rustperiode te creëren waarbij de dreiging van verdere escalatie (wheelwar, desysop van 2 v/d 3 beheerders, ernstige verwijten heen en weer, etc.) zoveel mogelijk beperkt wordt. Gebruiker Bistromatic leek, al ging het van zijn kant ook niet helemaal van harte, met mijn voorstel te kunnen leven en ik kreeg de indruk dat jij daar (eveneens met wat moeite) ook mee akkoord kon gaan. Van beide kanten is dus best wel wat toeschietelijkheid vereist. Als je daar nu bij nader inzien toch niet voor voelt, dan kan het voorstel dus niet doorgaan. Mijn aanbod blijft voorlopig staan. Het lijkt er nu op dat het gezeik van een sokpop van 'Die vandaal' het voorstel om zeep helpt, en dat zou heel jammer zijn. Als je een variant kan bedenken die voor jullie beide acceptabel is waarin al dan niet voor mij een rol is weggelegd is mij dat om het even. Ik kan alleen maar hopen dat het, al dan niet met een aannamen van een variant op dit voorstel, toch goed blijft gaan op deze kleine Wikipedia. - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 8 sep 2008 12:39 (UTC)
: Beste Troefkaart, het is erg jammer dat je niet op het voorstel van Robotje in wilt gaan. Hij zou je taken zeer goed overnemen en bevondien is het maar tijdelijk. Verder hoef je niet bang te zijn dat hij bij de Tjako-clan of iets dergelijks hoort. Ik zou zeggen, slaap er nog een nachtje over en dan horen we het wel.[[Gebruker:Bistromatic|Bistromatic]] 8 sep 2008 16:20 (UTC)
::Het enige discussiepunt is het al dan niet plaatsen van een artikel over een onbekende pianist. Daar kan gewoon over gepraat worden zonder dat ik tijdelijk afstand van de knoppen doe. Ook Robotje heeft geen knoppen nodig tijdens dat overleg, maar als hij, of Bistromatic, ze wil hebben kunnen ze gewoon aangevraagd worden. Het voorstel bevat verder de bepaling dat door mij genomen beslissingen toch niet teruggedraaid worden, dus waarom dan die moeilijk doenerij? Het heeft niets met welke actie van Die vandaal te maken, ik zie het nut gewoon niet. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 8 sep 2008 18:21 (UTC)