Overleg gebruker:Bistromatic: verschil tussen versies

943 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
(→‎Impasse: ik treed niet tijdelijk terug, dat is zinloos)
:Ik kom bijna dagelijks op deze Wikipedia en kan dan net zo goed overduidelijk vandalisme bestrijden. Als je na het ingaan van de nieuwe situatie (dus na het tijdelijk beëindigen van je beheerderschap) zou vaststellen dat het iets te lang duurt voordat bepaald vandalisme hier aangepakt is, kun je ook nog een melding maken op m'n OP hier en/of op de nl-wiki. Ik heb niet het idee dat dit een probleem hoeft te worden. Trouwens nog even over de periode; ik had het eerder over 1 of 3 maanden. Zullen we daar maar 2 maanden van maken? - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 8 sep 2008 10:54 (UTC)
::Eerlijk gezegd snap ik niet waarom ik twee maanden af zou moeten treden om een conflict betreffende een onbekende pianist dat enkel was geschreven om een punt te maken. Dat na de verwijdering de hele trollenkraam van de Nederlandstalige Wikipedia leegloopt heeft de onrust veroorzaakt, niet de verwijdering. Door de door sokpoppen veroorzaakte onrust plaatste Steinbach immers et artikel terug. Verder is het ook niet zinvol tijdelijk af te treden als mijn beslissingen toch van kracht blijven. Het is ook niet nodig om twee maanden over een afzettingsprocedure te denken als zoiets in vijf minuten te maken is. Kortom: verzin maar een desysop-procedure om me voorgoed af te zetten, wegens de zinloosheid van tijdelijk terugtreden ga ik er niet mee akkoord. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 8 sep 2008 11:43 (UTC)
:::Het idee is om een rustperiode te creëren waarbij de dreiging van verdere escalatie (wheelwar, desysop van 2 v/d 3 beheerders, ernstige verwijten heen en weer, etc.) zoveel mogelijk beperkt wordt. Gebruiker Bistromatic leek, ook al ging het van zijn kant ook niet helemaal van harte, met mijn voorstel te kunnen leven en ik kreeg de indruk dat jij daar (eveneens met wat moeite) ook mee akkoord kon gaan. Van beide kanten is dus best wel wat toeschietelijkheid vereist. Als je daar nu bij nader inzien toch niet voor voelt, dan kan het voorstel dus niet doorgaan. Mijn aanbod blijft voorlopig staan. Als je een variant kan bedenken die voor jullie beide acceptabel is waarin al dan niet voor mij een rol is weggelegd is mij dat om het even. Ik kan alleen maar hopen dat het, al dan niet met een aannamen van een variant op dit voorstel, toch goed blijft gaan op deze kleine Wikipedia. - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 8 sep 2008 12:39 (UTC)
288

bewerkingen