Overleg gebruker:Bistromatic: verschil tussen versies

590 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
(dá gieng iets mis, lèste zin en ondertekeninge toehevoegd)
Gezien steeds terugkerende sokpoppen van Die vandaal en het onlangs gepleegde vandalisme door een mafkees die een aantal Duitstalige onzinartikelen aanmaakte weet ik niet of het een goed idee is mijn knoppen in te leveren. Feitelijk is het enige probleem een artikel over een onbekende pianist.
Over ontblokken van trollen als Die vandaal, Tjako (Roadrunner) en Guido den Broeder valt niet veel te onderhandelen. [[Gebruker:Troefkaart|Troefkaart]] 8 sep 2008 00:07 (UTC)
 
:Ik kom bijna dagelijks op deze Wikipedia en kan dan net zo goed overduidelijk vandalisme bestrijden. Als je na het ingaan van de nieuwe situatie (dus na het tijdelijk beëindigen van je beheerderschap) zou vaststellen dat het iets te lang duurt voordat bepaald vandalisme hier aangepakt is, kun je ook nog een melding maken op m'n OP hier en/of op de nl-wiki. Ik heb niet het idee dat dit een probleem hoeft te worden. Trouwens nog even over de periode; ik had het eerder over 1 of 3 maanden. Zullen we daar maar 2 maanden van maken? - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 8 sep 2008 10:54 (UTC)
288

bewerkingen