Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Robotje (Overleg | biedraegen)
Robotje (Overleg | biedraegen)
deactiveren zojuist aangemaakt sjabloon
Rehel 6:
:#Moeten alle artikelen automatisch in een categorie komen? Lijkt me niet handig als het gaat om plaatsen in verschillende landen.
:Groetjes, [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 1 sep 2008 07:53 (UTC)
:: Eej robotje, ik denk dat jij liever in het Nederlands communiceert dus dan maar zo. Wat betreft de text. Ik denk dat een sjabloon zoals op de nederlandse wiki wel bruikbaar is. Dus het wapen en vlag (als het ook een gemeente is, daaronder een plaatje met de lokatie, het aantal inwoners, oppervlakte, plaatje van de plek en dat soort dingen. Kijk maar eens bij de nederlandse wiki op "zevenbergen" of bij "vlissingen". Hopelijk is dat niet al te moeilijk. Ik kan achteraf de termen nog wel naar het Nederlands vertalen. Wat mij betreft hoeven iet alle artikele automatisch in een bepaalde categorie te komen. Lijkt me niet perse logisch. Alvast bedankt voor het sjabloon {{[[:sjabloon:plekke}}]] [[Gebruker:Zeelandia|Zeelandia]] 1 sep 2008 14:18 (UTC)
::: Tjee, dat is meteen een nogal lastig sjabloon met sub-sjablonen en sub-sub-sjablonen (bijv. voor de coördinaten). Maar goed, ik begrijp nu wat je wilt en zal de komende dagen een poging wagen. - [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 1 sep 2008 14:35 (UTC)