Ivete Sangalo

Ivete Sangalo, eigenlijk Ivete Maria Dias de Sangalo Cady, (Juazeiro, 27 meie 1972) is een Breziliaense zangeres.

Ivete Sangalo
Ivete Sangalo met Léo Santana

DiscografieBewerken

AlbumBewerken

  • 1999: Ivete Sangalo
  • 2000: Beat Beleza
  • 2002: Festa
  • 2003: Clube Carnavalesco Inocentes em Progresso
  • 2005: As Super Novas
  • 2009: Pode Entrar: Multishow Registro
  • 2012: Real Fantasia

Lienks nae butenBewerken

  Kiek vò meêr plaetjes over dit onderwerp op de bladzie Ivete Sangalo van Wikimedia Commons.
Dit artikel is nog vees te kort.
Je oor uutgenoôd 't mee joe kennisse uut te breien.