Hoofdmenu openen
Hande Yener

Hande Yener, 'ebore as Makbule Hande Özyener (Istanbul, 12 januari 1973) is 'n zangeres uut Turkije.

DiscograofieBewerk

AlbumBewerk

  • Senden İbaret (2000)
  • Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)
  • Apayrı (2006)
  • Nasıl Delirdim? (2007)
  • Hipnoz (2008)
  • Hayrola? (2009)
  • Hande'ye Neler Oluyor? (2010)
  • Hande'yle Yaz Bitmez (2010)
  • Teşekkürler (2011)
  • Rüya (2012)

EPBewerk

  • Extra (2001)
  • Hande Maxi (2006)